Irish Dance Performance

GRÁ – En irsk musik- og danseforestilling

Green Steps - Grá - Irish Dancing

Kom med til Irlands grønne bakker og elverfyldte mytologi med musik- og danseforestillingen Grá.

I ”Grá” smelter fortid og nutid sammen, når traditionelle irske folkemelodier nyfortolkes og kombineres med nye dansekoreografier. Dansekompagniet Green Steps indtager scenen med energifyldt irsk stepdans og elegante soft shoe koreografier.

Forestillingen består af små fortællinger fortalt gennem sang, musik og dans. På scenen er fem dansere, et levende orkester og den anmelderroste sanger, fløjtespiller, koreograf og danser Marianne Green, som står bag ”Grá”. Læs mere….

GREEN STEPS

Green Steps - GráMed hårde sko udfører Green Steps imponerende rytmesekvenser og i bløde sko løfter de sig højt over scenegulvet i yndefulde og graciøse spring til de traditionelle irske rytmer: jig, reel, hornpipe og slip jig. Armene holdes tæt ind til kroppen mens energierne fra den swingende musik udløses gennem forrygende irsk stepdans. Green Steps forener det visuelle med det musikalske og deres tempofyldte leg med trin og rytmer imponerer og er en fryd for både øjne og ører.

TRAD LADS & GREEN STEPS – koncert med irsk musik og dans

tlgs

Et arrangement med GREEN STEPS

Udover gruppens optrædener på scener rundt om i landet kan Green Steps bookes til en optræden til virksomhedsarrangementer eller private arrangementer med og uden live band og med mulighed for undervisning i irsk fællesdans. Lav en bookingforespørgsel her…

Se hvor gruppen har optrådt…