Irsk aften med Green Steps & Trads Lads

Fredag den 14. februar og lørdag d. 15. februar 2014 på Hotel Maribo Søpark
Vi gentager succeen i højt humør og festligt selvskab med Green Steps og Trad Lads, som underholder med deres fortryllende show af dans og livsglad irsk folkemusik.

Aftenens underholdning skydes i gang med et helt nyt danseshow med Green Steps bestående af 5 dansere og 4 musikere.

Showets dansenumre udtrykker forskellige stemninger og temperamenter der sammen med sangene og musikken inviterer publikum med ind i den helt særlige magiske irske verden. Green Steps har udvidet ensemblet fra 3 til 5 dansere og har fået designet nye kostumer og lavet nye koreografier. Showets musikere består af Bjarne Schmidt på bouzouki, Peter Sørensen på violin, Martin O’Hare på bodhrán, Sonnich Lydom på harmonika og mundharmonika samt sangerinden Marianne Green. Showet varer en time.

Efter pausen spiller Trad Lads op til dans med livlige irske dansemelodier og gedigne ballader med Dublin sangeren Kevin Horan. Dansere fra Green Steps vil desuden instruere et par irske ”céilídanse” fællesdanse så alle har mulighed for at prøve at danse en ægte irsk dans.

Trad Lads spiller irsk folkemusik med livsglæde og nerve. Deres levende og sjælfulde fortolkning af traditionelle irske melodier og sange, blandet med originale kompositioner, er sprængfyldt med energi. Bjarne Schmidt og Peter Sørensen er irske musikere i hjertet og på gribebrættet, og sammen med Martin O’ Hare’s swingende bodhránspil og Kevin Horans fyldige vokal, er deres virtuose spil med til at skabe den unikke stemning, som irsk musik er så kendt for. Lars Hansen på piano er med til at give bandets lyd endnu mere swing og fylde.

  Program oversigt for Irsk aften

Kl. 17.30 serveres en lækker 4 retters irsk middag i restauranten
Kl. 19.30 trækker vi ind i “Knuthenborg” og ser det nye irske danseshow
Kl. 20.30 er der pause hvor desserten serveres
Kl. 21.00 spiller Trad Lads op til dans med livlig irsk folkemusik
Kl. 23.00 sluttes aftenen af

Aftenens irske menu

Creme chervil
dampet fisk på bund af sprøde gotlandsblade og urter på toppen

Kalvekæber i æblecider
skorzonerrødder med sprød grøntsags fettuccine og mynte gele

Irsk cheddar med løg sylt

Chokolade Irish mint creme
muld af chokolade og lime sorbet
Bestil på maribo-soepark.dk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *